Fotograf Johanna Sörensdotter 

Din lokala Fotograf i Sälen 
Fastighetsfotografi 


Vi fotograferar VILLOR, FRITIDSHUS och BOSTADSRÄTTER åt fastighetsmäklare och för privatpersoner. Även kommersiella FASTIGHETER, INDUSTRIER, RESTAURANGER, BUTIKER och HOTELL fotograferas. För fastighetsmäklare är syftet med bilderna främst att få köpare till visningen och då är det bättre med bilder som lockar snarare än att visa "allt" på en bild. Extrema vidvinklar riskerar att lura köparen att tro att objektet är större än det i verkligheten är vilket kan leda till en besvikelse på visningen. Ett objekt som ser bra ut på Internet kommer att locka fler köpare att se objektet “på riktigt”.

- Du får inte en andra chans att göra ett första gott intryck, så se till att dina bilder tas av en proffesionell fotograf!

Produktfoto

 KLÄDFOTOGRAFERING, SMYCKESFOTOGRAFERING, FÖRPACKNINGSFOTOGRAFERING & PRODUKTFOTO Produktbilder kan se väldigt olika ut. Det kan vara ett klädesplagg på modellen matta på ett golv, en produkt som används i sin rätta miljö eller helt enkelt en produktbild. – En bild på produkten mot vit bakgrund. Helst med en liten skugga under så att det inte ser ut som om produkten svävar i luften. Jag fotograferar snygga och enhetliga produktbilder i miljö eller i min studio. Bedriver ni e-handel och behöver bilder av ert sortiment eller är ni ett företag i behov av bilder till katalog eller PR-material. Då har ni hittat rätt! Fotograferingar genomförs med fördel i vårstudio i Sälen alternativpå plats hos er. Produktfoto av alla slag helt enkelt!

Hör gärna av er för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er med stora som små projekt inom produktfotografering.

Porträttfotografi & Företagsfotografi 

Företagsporträtt ger er företagskommunikation ett personligt uttryck. När ni redan på hemsidan visar era medarbetare, ledningsgrupp och styrelsemedlemmar förmedlar ni tillgänglighet och seriositet och ni har redan där påbörjat affärsprocessen.


Telefon: 072-2506772
E-post: info@fotografsorensdotter.se